Αγαπημένα ( 0 )
Δείτε τα αγαπημένα
0,00 €
Δείτε το καλάθι σας
EN GR
 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή κάποιο προιόν, μέσα σε 15 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής.
Βασική προυπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι , το προιόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Πλήρη και χωρίς φθορές. Επίσης να επιστραφεί μαζί με την απόδειξη και το δελτίο παραγγελίας.
Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προιόντος με κάποιο άλλο ή επιστροφή της χρηματικής του αξίας.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες μετά την παραλαβή του προιόντος από το beautissimo.gr και αφορά μόνο την αξία του προιόντος και όχι την αξία των μεταφορικών εξόδων.
Εφόσον η επιστροφή αφορά ελαττωματικό ή λάθος προιόν, τα μεταφορικά έξοδα καλύπτονται από το beautissimo.gr . Διαφορετικά τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Για όλες τις περιπτώσεις , πριν την επιστροφή χρειάζεται να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.ΕΓΓΥΗΣΗ & SERVICE


Όλα τα ηλεκτρονικά προιόντα του beautissimo.gr καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς τους.
Στην περίπτωση που το προιόν που έχετε αγοράσει από το beautissimo.gr εμπίπτει μέσα στο χρόνο εγγύησης, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα και θα κανονίσουμε για την επισκευή ή αντικατάστασή του.
Για τον χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προιόντος θα ενημερωθείτε από το beautissimo.gr με email ή τηλεφωνικά εφόσον παραληφθεί το προιόν και διαπιστωθεί η βλάβη του. Η επισκευή (service ) του προιόντος μέσα στο χρόνο της εγγύησης και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού παρέχεται Δωρεάν εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν έγινε λόγω κακής χρήσης. Πχ σπάσιμο από πτώση, άνοιγμα της συσκευή από μη εξουσιοδοτημένο τεχνίτη κλπ.
Σε περίπτωση service εκτός του χρόνου εγγύησης, το κόστος της επισκευής και ανταλλακτικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος μεταφοράς του προιόντος, επιβαρύνει τον αγοραστή και όχι το beautissimo.gr.